076-139 76 35 info@swetarecords.se

Vi har den stora glädjen att få presentera två exklusiva konserter  våren 2020 med Sonja Aldén, trumpetaren Magnus Johansson och pianisten/kapellmästaren Marcos Ubeda. 

Sonja Aldén är en av landets mest folkkära sångerskor och behöver kanske ingen längre presentation. Hon fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen med ”För att du finns”. Låten toppade Svensktoppen, Sonja fick en Rockbjörn i kategorin ”Årets kvinnliga artist”. Efter det har hon släppt 5 album och turnerat över hela Sverige.

Nyligen gjorde hon comeback i Melodifestivalen med bidraget ”Sluta aldrig gå”.

Magnus Johansson är av många ansedd som Sveriges bästa trumpetare. Han känns igen ifrån tv-programmet Doobidoo och även ifrån Diggiloo turnén.

Marcos Ubeda är pianist och kapellmästare.  Även han känns igen ifrån tv- programmet Doobidoo där han under flera år var kapellmästare för husbandet. Marcos är även en framgångsrik producent och låtskrivare, han har hela två segrar i Melodifestivalen på meritlistan.

Speldatum: 

Fredag den 8 maj Växjö Teater

Lördag den 9 maj Kalmar Teater.

Biljetter säljs via 

Nortic.se

Varmt välkommen!