076-139 76 35 info@swetarecords.se
Vi presenterar två konserter med Sonja Aldén, trumpetaren Magnus Johansson och pianisten/kapellmästaren Marcos Ubeda. Den 8-9 oktober 2021 besöker de Kalmar och Växjö Teater. Det kommer bli en varm konsert som publiken sent kommer att glömma.

Sonja Aldén behöver nog ingen längre presentation. Hon fick sitt  stora genombrott i Melodifestivalen med ”För att du finns”. Låten toppade Svensktoppen, Sonja fick en Rockbjörn i kategorin ”Årets kvinnliga artist”. Efter det har hon släppt 5 album och turnerat över hela Sverige.

Under 2020 gjorde hon comeback i Melodifestivalen med “Sluta aldrig gå”.

Magnus Johansson är av många ansedd som Sveriges bästa trumpetare. Han känns igen ifrån tv-programmet Doobidoo och även ifrån Diggiloo turnén.

Marcos Ubeda är pianist och kapellmästare.  Även han känns igen ifrån tv- programmet Doobidoo där han under flera år var kapellmästare för husbandet. Marcos är även en framgångsrik producent och låtskrivare, han har hela två segrar i Melodifestivalen på meritlistan.

Speldatum:

8  OKTOBER. KALMAR TEATER 

9  OKTOBER VÄXJÖ TEATER

Covid-19 info.

Konserterna är flyttade ett antal tillfällen pga covid-restriktionerna, senaste ändringen/flytten gjordes i mars 2021 till nuvarande datum i oktober 2021.  Har du valt att behålla biljetter från tidigare datum så gäller de givetvis till datumen i oktober.