076-139 76 35 info@swetarecords.se

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

En kväll i ord och ton med Christina Lindberg.

oktober 6 @ 17:00 - 19:00

Söndagen den 6 oktober 2019 kl. 17.00 kommer countrydrottningen tillika ”De sista ljuva åren” sångerskan Christina Lindberg att ge en konsertföreställning på Bjursnäs Bygdegård. Hon får sällskap av ingen mindre än den välkända underhållaren Peje Johansson. 

En kväll i ord och ton med Christina Lindberg. Är en nära och personlig konsert där Christina Lindberg i bästa sällskap av den välkända underhållaren och profilen Peje Johansson ger publiken en helkväll med livemusik och berättelser och anekdoter från Christinas långa musikaliska liv samt om människan bakom artisten.

Christina Linberg slog som bekant igenom stort när hon som 19 åring sjöng in duetten ”De sista ljuva åren” med Lasse Stefanz. Vid denna tidpunkt hade hon trots sin unga ålder redan hunnit med att arbeta som artist i åtta år, varv sex år professionellt. Med flertal album och singlar samt flera melodier på Svensktoppen har hon idag en lång och gedigen karriär att titta tillbaka på och i denna konsertföreställningen möter du artisten och människan Christina Lindberg i ord och ton.

Information: 

Biljetter säljs via

Nortic.se 

Stufvenäs Gästgifveri.  Genom samarbete med Stufvenäs har vi glädjen att kunna erbjuda en konsertpaket. Klicka här för att läsa mer och boka. 

Övrig förköpsställen:  Hagby bil och smide.

Insläpp: kl. 16.00  Konsertstart: kl.17.00.  Vi bjuder på förfriskningar i pausen!

Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
oktober 6
Tid:
17:00 - 19:00
Webbplats:
https://www.nortic.se/dagny/event/23401

Arrangör

CK musik och Nöje

Plats

Bjursnäs Bygdegård
Bjursnäs 232
Hagby, 388 96 Sverige
+ Google Map