076-139 76 35 info@swetarecords.se

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sonja Aldén – Växjö

oktober 9 @ 19:00 - 21:00

Flyttad från mars 2021 till oktober 2021. 
Lördagen den 9 oktober 2021  ger Sonja Aldén, trumpetaren Magnus Johansson och pianisten/kapellmästaren Marcos Ubeda en exklusiv konsert i Växjö. 

Sonja Aldén är en av landets mest folkkära sångerskor och behöver kanske ingen längre presentation. Hon fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen med ”För att du finns”. Låten toppade Svensktoppen, Sonja fick en Rockbjörn i kategorin ”Årets kvinnliga artist”. Efter det har hon släppt 5 album och turnerat över hela Sverige. Alldeles nyligen gjorde hon comeback i Melodifestivalen med bidraget ”Sluta aldrig gå”.

Magnus Johansson är av många ansedd som Sveriges bästa trumpetare. Han känns igen ifrån tv-programmet Doobidoo och även ifrån Diggiloo turnén. Han har även spelat med storheter som Stevie Wonder och Tom Jones för att nämna några av de världsstjärnor som Magnus spelat med genom årens lopp.

Marcos Ubeda är pianist och kapellmästare.  Även han känns igen ifrån tv- programmet Doobidoo där han under flera år var kapellmästare för husbandet. Marcos är även en framgångsrik producent och låtskrivare, han har hela två segrar i Melodifestivalen på meritlistan.

För åtta år sedan genomförde Sonja, Magnus och Marcos en julturné tillsammans. Nu möts det igen för att för att ge konsert i Växjö och Kalmar.

Biljetter säljs via nortic.se

Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
oktober 9
Tid:
19:00 - 21:00
Webbplats:
https://www.nortic.se/dagny/event/26650

Arrangör

CK musik och nöje- en del av Sweta Records

Plats

Växjö Teater
Västergatan 11,
Växjö, 352 31 Sverige
+ Google Map