076-139 76 35 info@swetarecords.se

CK musik och nöje.

CK musik och nöje ägs och är en del av musik och produktionsbolaget Sweta Records. Företaget startades år 2012  och har sedan dess arbetat brett i musikbranschen och inom dess olika ”grenar”. 

År 2015 skapade vi denna hemsidan för våra tjänster inom live och turné och valde att kalla den delen av verksamheten för CK musik och Nöje.

Grundstommen i verksamheten  är musik, turné och konsertproduktion Utöver det erbjuder vi även tjänster inom ljud och musikproduktion samt grafisk design. 

Snabbinfo: 

Säte: I Smålands sköna dalar, närmare bestämt i Kalmar har vi vår bas men vårt verksamhetsområde är hela Sverige.

Ägare och grundare: Bakom varje företag finns en människa och i vårt fall heter hon Christin Karlsson (läs mer om henne nedan). 

Vi vill också nämna att vi har en rad med fina samarbetspartners inom såväl musik som mediaproduktion.

Det är tillsammans med dig som turnéproducent, management, artist, musiker…you name it som vi skapar helhetsupplevelser och kreativa lösningar. 

Christin Karlsson

CK musik och nöje/Sweta Records ägs och drivs av mig Christin Karlsson.  Jag älskar musik och har hållit på med det i olika former så länge som jag kan minnas.

Jag är utbildad turnéledare, manager och konsert-turnéproducent samt ljud och musikproducent. Från allra första början är jag musiker, så en sådan utbildning finns i botten.

Att arbeta med musik och turnéproduktioner är en kreativ process som jag verkligen brinner för.

Det är en härlig känsla att få jobba med musik, det känslan vill jag dela med mig av till dig som kund och uppdragivare.

Hoppas att vi hörs av och ses!

//Christin

Music is love. Music is life. 

Christin Karlsson (grundare och ägare)

Låt oss skapa något riktigt bra tillsammans!

>>Kontakta oss